Categories

...::Latar Berlakang::...
Kegembiraan Dari Sudut Kaca Lensa!! mari kita menyanyi.. Kami merupakan group yang ingin mencari kegembiraan melalu komunikasi visual atau visual comunication. secara amnya, adalah komunikasi melalui penglihatan. Komunikasi visual merupakan sebuah rangkaian proses penyampaian kehendak atau maksud tertentu kepada pihak lain dengan penggunaan media penggambaran yang hanya terbaca oleh indera penglihatan. Komunikasi visual menkombinasikan senilambangtipografigambar, rekabentuk grafikilustrasi, dan warna dalam penyampaiannya.

Kaca lensa merupakan kaca yang terdapat pada mana-mana alat kamera untuk manarik cahaya kedalam kamera untuk mendapatkan imej yang dipantul melaui kaca-kaca di dalam kamera. Dengan itu, pelbagai rakaman dapat disalin, kegembiraan secara realiti dapat di adapatasikan ke atas kertas. mari menyokong kami.Ya, selamat datang ke laman gafastudiopeace.blogspot.com. dengan pelbagai pengisian yang ingin dikongsi bersama kalian!! 

Kami juga ada menyediakan Juru Foto Pelbagai Majlis / Pereka Grafik - Mereka Logo, Mereka Bungkusan, Mereka Poster Iklan, Mereka Grafik Pelbagai Jenis Baju, Mereka Montaj Pelbagai Majlis & Pelbagai Jenis Perkhidmatan Grafik 
Sebarang pertanyaan email kepada ga4studio@yahoo.com atau dail ke talian 0177509901 - Gafa